Voor sportscholen en trainers

Samenwerken door samen te groeien, mensen motiveren om meer te sporten en extra exposure: dit is waar GetOffYourAss voor staat. 

Als hét sportplatform van Nederland bieden wij een sportdatabase, waar mensen op een gemakkelijke en laagdrempelige manier de juiste sport kunnen vinden. Wij zijn zeer actief met het promoten van het platform, waardoor wij een groot publiek bereiken door middel van Google, social media en advertenties. 

Hoe werkt het?

De kracht van het concept van Get Off Your Ass zit in de samenwerkingen en partnerships die wij bieden. Als (personal) trainer, bootcampinstructeur of sportschool wil je natuurlijk zoveel mogelijk mensen bereiken. Voor slechts € 10,- per maand word je opgenomen in onze database. Iedere trainer of sportschool krijgt een eigen pagina, die naar wens in te vullen is. Promoot lessen, producten of activiteiten en plaats aanbiedingen. Het doel is om meer exposure, bekendheid en natuurlijk meer klanten te krijgen via ons platform! 

Bezoekers kunnen via de pagina van een sportschool of trainer een gratis proefles aanvragen. Als zij hierna besluiten om klant te worden, zal het contact via de trainer of sportschool zelf verlopen. Wij bemiddelen enkel als platform.

Indien gewenst kunnen wij helpen om een persoonlijke pagina te creëren, uiteraard voorzien van eigen foto’s en logo. Wij werken samen met een vaste fotograaf die kan helpen om de pagina te voorzien van professionele foto’s.

De voordelen van Get Off Your Ass

  • Krijg meer leads en exposure via het platform

  • Bereik meer mensen

  • Bespaar op dure advertentiekosten 

  • Voor slechts € 10,- per maand zichtbaar in de database

  • Samenwerken met andere lokale sportscholen en trainers

  • Ontvang het partnership keurmerk

  • Verkoop gemakkelijk jouw diensten of producten via je eigen pagina

Partnership keurmerk

Alle sportscholen en trainers die zijn aangesloten bij GetOffYourAss ontvangen ons ‘keurmerk’. Dit keurmerk mag gebruikt worden als logo op de website. Daarnaast kan de sticker op de deur geplakt worden. Het doel is om bezoekers het vertrouwen te geven dat ze gaan sporten bij een betrouwbare en professionele sportschool/trainer.