Gelijk voor deze sportschool gaan?

Vraag proefles aan

Koster Sport Club Delft

Jan Koster Sportclub is al jaren een begrip in Delft en is de plek waar veel Delftenaren met plezier trainen tegen betaalbare prijzen. (Jan) Koster Sportclub staat bekend om zijn klantgerichtheid en zijn persoonlijke- en resultaatgerichte benadering. De sportclub is voorzien van airco, heeft een sauna, een Powerplate, een lichaamsanalyse meter en koffie, thee en warme chocomel zijn voor leden gratis!

 

Koster Sportclub staat bekend om haar gezellige, ongedwongen sfeer en de persoonlijke begeleiding door het personeel. Dagelijks streven wij er naar deze kenmerken te waarborgen vanuit de drie pijlers

  • Kwaliteit
  • Gezellligheid
  • Hygiëne

 

Bij Koster Sportclub vindt u alles om te werken aan uw gezondheid en om een betere lichaamsconditie (cardio) op te bouwen en alle spiergroepen (kracht) te trainen.
Door de aanwezigheid en begeleiding van onze vakbekwame fitnessinstructeurs bent u verzekerd van een verantwoorde training met behulp van uw persoonlijke trainingsschema. De basis hiervoor is het intakegesprek en een fittest, waarin o.a. uw BMI, vetpercentage en metabolische leeftijd worden gemeten. Verder bespreken we uw specifieke wensen en doelstellingen.
Na de test volgt de eerste training waarin u met één van onze instructeurs samen uw persoonlijke trainingsschema doorloopt zodat u vervolgens zelf op een verantwoorde manier aan de slag kan gaan.

Faciliteiten

Kleedkamers Groepslessen Parkeerplaats
Koster Sport Club Delft

Openingstijden

Maandag 07:00 22:00
Dinsdag 07:00 22:00
Woensdag 07:00 22:00
Donderdag 07:00 22:00
Vrijdag 07:00 22:00
Zaterdag 08:00 15:00
Zondag 08:00 15:00

Koster Sport Club Delft

Simonsstraat 109
2628 TG Delft

Visit Koster Sport Club Delft

Lijkt Koster Sport Club Delft je wat?

Probeer het nu!