Gelijk voor deze trainer gaan?

Vraag proefles aan

Omar Pliego | Train more Den Haag

 

Of je nou net begint met trainen of een extra boost nodig hebt bij het behalen van jouw doelen, onze personal trainers helpen je altijd om meer te halen uit iedere trainingssessie. More fun. More energy. More result! 

Good to know: voor onze PT-pakketten hanteren we twee verschillende tarieven. Dit komt omdat trainen bij een Black Label club luxere faciliteiten met zich meebrengt. Het tarief voor een pakket bij een Black Label club is dan ook wat hoger dan het tarief voor een pakket bij een regular club. Een PT-sessie is altijd 50 minuten.Daarnaast zijn er ook trainers die zelfstandig in onze clubs werken. Zij hanteren een eigen tarief en kunnen niet via de pakketten worden geboekt. Je vindt de contactgegevens van deze personal trainers onderaan het persoonlijke profiel.

 

"Werk hard in stilte. Laat je succes spreken."

Bio:

Geboren en getogen in Mexico City, is Omar nu in Den Haag beland. Hij heeft meerdere pilates courses gevolgd in Mexico en de VS en leerde (sport)massages in Cuba. Voor hem gaat pilates over bewustwording en luisteren naar je lichaam. Hij is een opgeleid sportcoach en heeft inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in sport coaching. In zijn lessen stimuleert hij de balans tussen lichaam en geest.

 

Omar Pliego | Train more Den Haag

Openingstijden

Monday 07:00 22:00
Tuesday 07:00 22:00
Wednesday 07:00 22:00
Thursday 07:00 22:00
Friday 07:00 22:00
Saturday 09:00 16:00
Sunday 09:00 16:00

Omar Pliego | Train more Den Haag

Dagelijkse Groenmarkt 19
2513 AL Den Haag

Visit Omar Pliego | Train more Den Haag

Waar wacht je nog op?

Plan een proefles