Gelijk voor deze trainer gaan?

Vraag proefles aan

Kamile Surmeli | Train more Den Haag

Of je nou net begint met trainen of een extra boost nodig hebt bij het behalen van jouw doelen, onze personal trainers helpen je altijd om meer te halen uit iedere trainingssessie. More fun. More energy. More result!

Good to know: voor onze PT-pakketten hanteren we twee verschillende tarieven. Dit komt omdat trainen bij een Black Label club luxere faciliteiten met zich meebrengt. Het tarief voor een pakket bij een Black Label club is dan ook wat hoger dan het tarief voor een pakket bij een regular club. Een PT-sessie is altijd 50 minuten. Daarnaast zijn er ook trainers die zelfstandig in onze clubs werken. Zij hanteren een eigen tarief en kunnen niet via de pakketten worden geboekt. Je vindt de contactgegevens van deze personal trainers onderaan het persoonlijke profiel.

 "Fall in love with taking care of yourself: MIND - BODY - SPIRIT"

Biografie: 

Ik heb een bedrijfseconomisch achtergrond en werk in mijn dagelijkse leven als business proces manager. Door mijn passie voor sporten ben daarnaast ruim 6 jaar met veel plezier werkzaam in de fitnessbranche. Ik ben sociaal ingesteld en werk graag met mensen. Mijn gedrevenheid en enthousiasme als groepslesinstructeur breng ik over op leden, zodat leden met plezier komen sporten. Door mijn flexibiliteit kan ik de intensiteit van de lessen naar een lager of hoger niveau tillen. Ik vind het belangrijk leden met een tevreden gevoel de les verlaten.

ACHTERGROND

  • Groepslessen Zumba, Sh’bam, Shape en Core
  • Bootcamp instructrice

FOCUSGEBIEDEN

  • Groepslessen
  • Enthousiasmeren

Kamile Surmeli | Train more Den Haag

Openingstijden

Monday 07:00 22:00
Tuesday 07:00 22:00
Wednesday 07:00 22:00
Thursday 07:00 22:00
Friday 07:00 22:00
Saturday 09:00 16:00
Sunday 09:00 16:00

Kamile Surmeli | Train more Den Haag

Dagelijkse Groenmarkt 19
2513 AL Den Haag

Visit Kamile Surmeli | Train more Den Haag

Waar wacht je nog op?

Plan een proefles